COOK ÇOK AMAÇLI FOLYO İLE SAĞLIKLI YEMEKLER


FOLYO VE PİŞİRME KAĞIDININ ŞAHANE UYUMU


Alüminyum folyonun kullanışlılığı ve uzun ömürlülüğü, yiyeceklere yapışmayan pişirme kağıdının sağlık avantajlarıyla buluştu.   COOK ‘un geliştirdiği bir ürün olan çok  amaçlı folyo   pişirme kağıdı ile alüminyum folyoyu birleşmesiyle meydana geldi.  Tamamen Türkiye’de üretilen ürün sayesinde artık mutfaklarda sağlıklı ve damak zevkinize uygun yemekleri daha kolay ve basit şekilde yapabilirsiniz. 
Bir yüzeyi alüminyum folyo, diğer yüzeyi ise pişirme kağıdından oluşan COOK Çok Amaçlı Folyo’yu fırında, buharda, pişirme ve kızartma işlemleriniz için güvenle kullanabilirsiniz. Fırınlarda 220°C dereceye kadar kullanılabilen çok amaçlı folyonun sadece bir yüzeyinin alüminyum folyo olması nedeniyle artık daha rahat şekil alabiliyor
COOK Çok Amaçlı Folyo’nun gıda ile temas eden kısmı pişirme kağıdından oluştuğu için, herhangi bir sağlık riski teşkil etmiyor. Güçlü bir iletken olan alüminyum folyo, ısının eşit dağılmasını sağlayarak kağıdın her alanına nüfuz etmesini sağlıyor. Böylelikle yiyecekler eşit pişiyor ve ayrıca yağlamaya gerek duyulmuyor.
Yapılan anketlere göre alüminyum folyo kullanan her 4 kişiden 3’ünün folyoyu pişirme yapmak amaçlı da satın aldığı görülüyor. Folyonun gıda ile temas eden pişirme şekilleri de olduğu için haliyle tedirginlik yaşanıyordu. Örneğin patlıcan közleme, patates pişirme, balık yapma, pastırma yapma gibi pişirme durumlarında COOK Çok Amaçlı Folyo, evlerde güvenle kullanılabilmesinin yanı sıra, restoran ve fast food zincirleri tarafından da rahatlıkla kullanılabiliyor. Paket amacıyla sarılan ürünler, yağlı kağıda temas ederek, sağlığı tehdit etmeyecektir. Ayrıca Alüminyum dış kaplaması sayesinde de içindeki ısıyı uzun süre muhafaza edecektir.

Yorumlar

  1. İst gittiğimde bir Tahta kaleyi ve Bayram Paşayı alt üst ettim bulamadım.Böyle bir ürünün varlıklarından bile haberleri yok.Paylaşımım için Tşk ederim.Sevgiler

    YanıtlaSil

Yorum Gönder