Yeni nesil düdüklü tencere Tefal NutriCook


Sebze, et, balık ve karbonhidratlara özel 4 pişirme programına sahip olan NutriCook, yemeklerinizi doğal lezzetinde ve besin değerlerinde tam koruma ile pişirmenizi sağlıyor.

Tefal’in benzersiz ürünlerinden biri olan NutriCook; sebze, karbonhidrat, et ve balık olmak üzere 4 özel pişirme programına sahip. Teknolojisi ile pişirme süresi ve ısısınıgıda gruplarına özel tasarlayan Tefal’in düdüklü tenceresi NutriCook, besinlerin değerini ve gıdaların kalitesini koruma özelliğiyle besleyici ve lezzetli yemekler pişirmenizi sağlıyor.

NutriCook, gıdaların oksijen ile temasını sınırlandırarak besin değerinin korunması için ideal bir tercih oluyor. Farklı pişirme programları sayesinde sebzelerde 2 kat daha fazla C Vitamini koruyor ve karbonhidratların daha yavaş emilimini sağlıyor. Etlerde yavaş pişiren fırınla aynı yumuşaklığı ve Vitamin B korumasını neredeyse 2 kat daha hızlı başaran NutriCook, balıklardaki Omega 3 yağ asidi gibi en hassas besin değerini de %25 daha fazla koruyor.

Nuticook aynı zamanda 5 güvenlik teknolojisi sistemine sahip. 2 kapak açma/kapama güvenliği ve 3 iç güvenlik sistemi sayesinde totalde 5 noktada üstün güvelik sağlıyor. Bunun yanında, akıllı kontrol saati sayesinde pişirme süresini de kolaylıkla takip edebilirsiniz.

Tefal NutriCook 6 lt, Tefal Shop’larda 759,90 TL fiyatla satışa sunuluyor.

Yorumlar

  1. Tam benlik bloğunuz severek dolaştım tefal ürünlerini bende severek kullanırım MUTLU KALIN.

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder