AŞK KADAR EŞSİZ PERNİGOTTİ




Şık görünümü, doğallığı, alışılmışın dışındaki eşsiz lezzeti ve 155 yıllık geçmişi ile Pernigotti, sadece hayatta değil, aşkta da fark yaratan kadınlar için doğru seçim. Sevgililer Günü’nde sevdiğiniz kadını ,hem aşkın klasikleşmiş lezzeti çikolata ile mutlu etmek, hem de onu yeni bir deneyimle tanıştırmak için, Pernigotti’nin her damak zevkine hitap eden lezzetlerini tercih edebilirsiniz.


Bazı hediyeler öyle klasikleşmiştir ki; özel günler onlarsız geçmez. Tıpkı Sevgililer Günü’nün çikolatasız olmayacağı gibi. Bu yıl hem bu leziz geleneğe bağlı kalmak, hem de sevdiğinize farklı bir deneyim armağan etmek isterseniz, onu ‘Pernigotti’ ile tanıştırabilirsiniz. Şık görünümü, özel anlara yakışan doğallığı ve 155 yıllık geçmişiyle ‘Farklı İtalyan’ Pernigotti, sadece hayatta değil, aşkta da fark yaratan kadınlar için doğru seçim.

Pernigotti’nin pürüzsüz dokusu ve ağızda yayılan lezzeti, alışılmış çikolatadan farklı olan Gianduia tarzından ileri geliyor. En kaliteli fındıklar ve kakaonun birleşimiyle hazırlanan bu lezzet, içinde doğallığına gölge düşürecek hiçbir katkı maddesi barındırmıyor. Her damak zevkine uygun çeşitleri ile Pernigotti, Sevgililer Günü’nde aşkın büyüsünü seçkin çikolata lezzeti ile buluşturuyor.

Yorumlar

Yorum Gönder